Go to solution
Solved by Guest Mateusz Sikora,
-
Similar Content
-
By Guest house
Ustawiłem w routerze dns. Na komputerze pokazuje jednak inne niż ustawione w routerze. Czy to normalne ?
-
By BartD
Witajcie Mam problem z przełączeniem się wan'ów.
Firma - 10 komputerów (stacjonarki) - router TP-Link W8970 v3 (neostrada) i modem USB LTE Huawei E3372HiLink (orange).
Standardowo DHCP i adresacja 192.168.0.1 routera oraz 192.168.1.1 modemu LTE (ip przypisany niestety na stale).
Przy braku neostrada router ladnie przelacza sie na modem LTE ale niestety adresacja sie zmienia i komputery dostaja adresy z sieci 192.168.1.0 a co najwazniejsze 'gina' drukarki ze stalym ip z sieci 192.168.0.1.
Kupilem na testy Huawei B535 ale tutaj tez przelaczanie sie sieci powoduje zmiane adresów.
Czy któryś z modemów-routerów Asusa z dual wan potrafi przelaczac wan'y a jednoczesnie z dhcpa rozdawac adresy z jednej wyznaczonej sieci ?
-
By konrad573
Witam nie długo będę zmieniał internet. Będzie to 600 mb/s od multimedii. Potrzebuję rutera który udźwignie te 600 mb/s najlepiej na 2,4g + 5g z mocnym zasięgiem oraz Wifi 6. Koniecznie musi być dostęp do strony rutera i dowolnego skonfigurowania. Musi mieć możliwość konfiguracji portów przekierowywania TCP/UDPD i musi działać. Zależy mi żeby nie przepłacić ale musi wykorzystać w pełni ten internet po wifi i mieć b. dobry zasięg.
-
Recommended Posts