-
Similar Content
-
By daniel
Witam wszystkich mam problem w DDNS z zewnętrznym adresem .
Wprowadziłem nazwy Hosta i niestety nie widać zewnętrznego adresu IP
Status pokazuje wystąpił błąd sieciowy
Proszę o pomoc jaka może być przyczyna dostawca sieci internetowej twierdzi że port 80-443 Nie są zablokowane.
-
By Mariusz_Sz
Witam
Jakieś 3 miesiące temu zauważyłem, że używając Synology Active Backup for Buissnes dla 30 maszyn, przedłużenie certyfikatu o trzy miesiące przed jego wygaśniecięm powoduje na wszystkich komputerach bark synchronizacji w aplikacji klienckich. Aplikacja twierdzi, że zmienił się certyfikat SSL. Wystarczy oczywiście kliknąć, tak zgadzam się i zatwierdzić, ale musze to robić na 30 maszynach. Wcześniej tego nie było. Spróbowałem znowu przedłużyć certyfikat po 30 dniach i znowu kwiatki.
Coś się [email protected]ło i co 3 miesiące będę miał kwiatki. Jest to uciążliwe....
-
By konrad573
Witam przyszedł do mnie dzisiaj router. Jest problem 5G wifi nie działa. A działa tylko 2.4 G i ma prędkość spada aż do 40 mb/s tylko :(.Maks było 99 mb/s. Testuję w tym samym pomieszczeniu. Jest to karta wifi w laptopie intel ac8265.
Połączyło teraz ale zadziałało tylko na paśmie 20hz i prędkość 99 mb/s tylko w tym samym pomieszczeniu na 5G. Ratunku !.
Jednak już dobrze działą. 500 mb/s chwilowo pokazało w tym samym pomieszczeniu końcowy wynik 420 mb/s. Za 3 ścianami 10m 330 mb/s. Nie jest źle. Szkoda że nie da rady osiągnąć lepszej prędkości na tej odległości :(.
Okej. Gry sieciowe działają i to bez konfiruacji od razu na wifi i po kablu. Jednocześnie nawet chyba może być otwarty port dla gry for honor na pc i laptopie i idzie razem grać sieciowo z kolegą. Co było nie możliwe na poprzednim routerze bo tylko na 1 urządzeniu w tym samym czasie był otwarty port NAT. Super :D. I nawet port upnp działa a nie działał na tamtym routerze. Oprogramowanie Rapture super! Błędów nie doświadczyłem a nawet lepsze mi się wydaję.
-
Recommended Posts