Guest ronifcb Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 Witam.Włąsnie stałem się szczęśliwym posiadaczem tego routera.Mam pytanie .Posiadam internet radiowy 30/3 i dostawca mówi mi że musze miec w routerze pppoe (to chyba jest) i vlan żebym mogł wpisać jakieś rzeczy i wtedy bede miał publiczne ip .Jest tu taka opcja? Link to post Share on other sites
Administrator house 67 Posted October 22, 2019 Administrator Report Share Posted October 22, 2019 @ronifcb : Link to post Share on other sites
Guest ronifcb Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Wszystko działa świetnie .Dziękuję Zajakiś czas będę miał dostęp do światłowodu i mam nadzieję że dopiero wtedy wykorzystam ten sprzęt Miałem wczsniej netgeara xr500 i ten asus sprawuje sie lepiej jak na tą chwilę. Link to post Share on other sites
Administrator house 67 Posted October 24, 2019 Administrator Report Share Posted October 24, 2019 Temat został zamknięty jako rozwiązany. W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę użyć funkcji "Zgłoś odpowiedź". Link to post Share on other sites
Recommended Posts