Guest cesio Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 (edited) Witam Nie mogę ustawić prawidłowego czasu w routerze. Od samego początku czas jest o godzinę do przodu. Nic nie ustawiałem ani nie zmieniałem. Też zauważyłem że router potrafi przerwać połączenie i trzeba odświeżać strony i do tego wyświetla się komunikat że router się zaktualizował i po kilka chwilach łączy od nowa. Z internetu korzystam z sieci PLUS LTE włożoną kartą SIM. Może jakieś wskazówki co warto w tym routerze ustawić, żeby działał płynnie i inne ustawienia które mogą wpłynąć na jego płynność i jakoś połączenia z siecią LTE. Czytałem w sieci że może to być wina oprogramowania. Nie wiecie może czy będzie aktualizowane ? Edited December 26, 2017 by cesio zmiana treści Link to post Share on other sites
Administrator house 67 Posted December 26, 2017 Administrator Report Share Posted December 26, 2017 1 godzinę temu, cesio napisał: Nie mogę ustawić prawidłowego czasu w routerze. Od samego początku czas jest o godzinę do przodu. Nic nie ustawiałem ani nie zmieniałem. masz niepoprawnie ustawione miesiące i tygodnie zmiany strefy czasowej DST, jako serwer ntp wpisz time.google.com 1 godzinę temu, cesio napisał: Też zauważyłem że router potrafi przerwać połączenie i trzeba odświeżać strony i do tego wyświetla się komunikat że router się zaktualizował i po kilka chwilach łączy od nowa. tak samo dzieje się z kartą innego operatora ? Link to post Share on other sites
Guest cesio Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 (edited) narazie tylko plus mam włożony bo tylko mam plusa w domu nie wiem jak inne sieci zmiana time.google.com nadal nic nie daje o godzine spieszy Edited December 26, 2017 by cesio Link to post Share on other sites
Administrator house 67 Posted December 26, 2017 Administrator Report Share Posted December 26, 2017 1 godzinę temu, house napisał: masz niepoprawnie ustawione miesiące i tygodnie zmiany strefy czasowej DST Link to post Share on other sites
Guest cesio Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Zmieniłem na sarajewo i wszystko gra Link to post Share on other sites
Administrator house 67 Posted December 26, 2017 Administrator Report Share Posted December 26, 2017 Temat został zamknięty jako rozwiązany. W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę użyć funkcji "Zgłoś odpowiedź". Link to post Share on other sites
Recommended Posts