Guest mathea Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Cześć czy kojarzycie czy można ukryć ruch pochodzący z routera asus RT-AC68U w trybie repeatera? O ile dobrze rozumiem chodzi mi o ustawienia NAT w routerze ASUS tak aby ruch z niego pochodzący był niewidoczny dla routera 'matki' z którego pochodzi internet. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Administrator house 67 Posted March 17, 2017 Administrator Report Share Posted March 17, 2017 14 minut temu, mathea napisał: w trybie repeatera Cytuj In this mode, the firewall, IP sharing, and NAT functions are disabled Link to post Share on other sites
Guest mathea Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Nie ma opcji jakoś tego obejść ? Chodzi mi o zwiększenie zasięgu wifi przy jednoczesnym ukryciu ruchu z routera Link to post Share on other sites
Administrator house 67 Posted March 17, 2017 Administrator Report Share Posted March 17, 2017 Nie, tak ten tryb działa w ofw.Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Guest Bodzio Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Repeater nie realizuje funkcji NAT. To tylko powielacz sygnalu. NAT jest realizowany przez router podlaczony do zewnetrznej sieci. Jezeli zalezy Ci na ukryciu ruchu to najlepiej skorzystac z VPN-a za routerem podlaczonym do neta. Ewentualnie TOR lub tunel SSH. Link to post Share on other sites
Administrator house 67 Posted March 19, 2017 Administrator Report Share Posted March 19, 2017 Temat został zamknięty jako rozwiązany. W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę użyć funkcji "Zgłoś ten post". Link to post Share on other sites
Recommended Posts