Netgear r7100LG problem ze zrywaniem odtwarzania video,stream
Rate this topic
-
Similar Content
-
By daniel
Witam wszystkich mam problem w DDNS z zewnętrznym adresem .
Wprowadziłem nazwy Hosta i niestety nie widać zewnętrznego adresu IP
Status pokazuje wystąpił błąd sieciowy
Proszę o pomoc jaka może być przyczyna dostawca sieci internetowej twierdzi że port 80-443 Nie są zablokowane.
-
By Mariusz_Sz
Witam
Jakieś 3 miesiące temu zauważyłem, że używając Synology Active Backup for Buissnes dla 30 maszyn, przedłużenie certyfikatu o trzy miesiące przed jego wygaśniecięm powoduje na wszystkich komputerach bark synchronizacji w aplikacji klienckich. Aplikacja twierdzi, że zmienił się certyfikat SSL. Wystarczy oczywiście kliknąć, tak zgadzam się i zatwierdzić, ale musze to robić na 30 maszynach. Wcześniej tego nie było. Spróbowałem znowu przedłużyć certyfikat po 30 dniach i znowu kwiatki.
Coś się [email protected]ło i co 3 miesiące będę miał kwiatki. Jest to uciążliwe....
-
By Tom.O
Zmieniłem router Asusa na Netgear R7800. Wgrałem najnowsze oprogramowanie Voxel. (https://www.voxel-firmware.com/Downloads/Voxel/html/r7800.html)
Przy kopiowaniu plików przez internet z jednego Synology na drugie (SFTP) zrywa połączenie.
W sieci lokalnej działa stabilnie. (po Wifi przerzucałem pliki >20GB i transfery >90MB/s)
Mam ustawione QOS.
Jak sprawdzić gdzie leży przyczyna?
-
Recommended Posts